Gezond met Plezier

5-STEPS Online Kookcursus

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€9.95

Welkom, Welkom, het is mij een waar genoegen. Tijd om te beginnen aan je gezondere levensstijl, met veel lol en vooral lekker eten. Zodat jij weer met meer power de dag door knalt, fysiek en mentaal fitter wordt en meer centjes en tijd bespaart met boodschappen doen. Wat zullen we vanavond is gaan eten?

Gezond eten is niet ingewikkeld, saai of duur, wel wordt het vaak ingewikkeld gemaakt. Veel voedingsplannen zijn duur en niet betaalbaar voor studenten. Daarom heb ik mijn passie ingezet om op onderzoek uit te gaan en studenten en iedereen die wil, te helpen om zich fitter te voelen, beter door de dag heen te komen, fysiek er ook goed uit te zien en goedkoper boodschappen te doen.

Wil je na de cursus verder werken aan je vitaliteit? Neem hier contact op en boek een gratis kennismaking.

De online kookcursus gaat je leren hoe je eenvoudig gezond en lekker kunt koken. De cursus bestaat uit 5 modules waarin je verschillende recepten gaat leren koken. Zo leer je snijden, tijd besparen en kun je met deze basis eenvoudig zelf gaan experimenteren.

Module 1: Hierin leer je de basics om makkelijk en snel je groenten te snijden.

Module 2: De basis van een salade. Als je dit onder de knie hebt kun je altijd en overal een echte salade knaller in elkaar flansen.

Module 3: Curry’s. Mijn absolute lieveling maaltijd die veel variaties kent. Na deze module kun je indruk gaan maken met heerlijke kruidige variaties.

Module 4: Dahl. Iets dat niet snel gekookt wordt maar een eenvoudige manier om een vegetarische, smakelijke maaltijd op tafel te zetten.

Module 5: Omeletjes. We kennen ze allemaal, maar in deze module zitten nog veel groenten verstopt. Zo maak je een volwaardige maaltijd met maar heel weinig ingrediënten en het is klaar in een handomdraai.

Training Inhoud

Uitklappen