Gezond met Plezier

Over je coach

Gezond met plezier is in het leven geroepen om mensen hun eigen tools te laten ontdekken om gezonde gewoontepatronen te ontwikkelen die voor hen werken. Iedereen is uniek en kan met de juiste begeleiding en een stuk bewustwording zelf een gelukkig leven leiden.

We zien allemaal steeds meer gezondheidstrends, programma’s, apps en opties die beloven iets voor je op te lossen. De kern van je problemen liggen echter bij jezelf, daar waar ook de oplossing ligt.

De naam Gezond met plezier is bewust gekozen, om iedereen eraan te herinneren dat juist die moeilijke dagen veel plezier kunnen opleveren. Hoe? Dat is het deel waar je in begeleid gaat worden, zodat je geen trends of programma’s nodig hebt, alleen jezelf en je tools.

Hoe word je een gezondheidscoach?

Als jonge knul was ik altijd al nieuwsgierig naar mensen en waarom ze doen wat ze doen. Deze kennis gebruik ik om te leren, want van iedereen die je tegenkomt, waar dan ook, kun je iets leren.

De nieuwsgierigheid bracht me ook naar mijn eigen kern en de ontdekking van mijn comfortzone en welke aspecten van het leven mij energie geven of juist energie kosten. Ondertussen ben ik goed bevriend geraakt met het oncomfortabele en weet ik goed wat ik nodig heb om vitaal en energiek van het leven te genieten.

Het grappig is, dat wat voor mij werkt anders is voor jou. Het is een ontdekkingsreis die iedereen voor zichzelf mag maken, we noemen dit ook wel het leven. Ken je het al?

Goed om te beseffen is dat alles wat iemand doet en bereikt altijd en alleen kan gebeuren doordat mensen hebben samengewerkt. Zo werk ik op alle vlakken met mensen samen om mij professioneel en als mens verder te ontwikkelen.

Daarom raad ik ook jou aan, om een coach te vinden die bij je past, om je te ondersteunen op de vlakken die aandacht nodig hebben.

Werkwijze

Naast het werken als gezondheidscoach werk ik ook als business professional en ondersteun ik (gezondheid)bedrijven hun missie te verbinden aan hun doelgroep. Door de combinatie van business en gezondheid heb ik een brede kennis en kan ik situaties vanuit verschillende invalshoeken inschatten.

Een goede coach kijkt altijd naar het geheel en blijft aan de zijlijn staan, zodat de coachee de actie kan uitvoeren. Mijn werkwijze gaat verder dan naar één vraagstuk te kijken, voor mij is alles met elkaar in verbinding. Je kunt pas iets gaan aanpassen als je het totale plaatje begrijpt en weet met welke actie je een effect kunt creëren.

Een coach moet bij je passen en je moet het gevoel hebben actie te ondernemen. Daarom nodig ik je uit voor een kennismaking om te zien of ik iets voor je kan betekenen. Laat daarvoor een bericht achter via de contactpagina.

Lees hier meer over mijn specialisaties 

Contact