Gezond met Plezier

Specialisaties

Je kunt nog zo goede bedoelingen hebben maar om deze om te zetten heb je energie nodig. Wil je nieuwe gewoontes creëren? Meer gedisciplineerd zijn? Je leven op wat voor manier dan ook veranderen? Daarvoor heb je ten eerste energie nodig om je uitdagingen onder ogen te komen en aan te gaan. Vanuit de volgende specialisaties ga ik met je aan de slag zodat je kunt stoppen met jezelf worstelen en aan kan pakken waar het echt om gaat: je energieniveau.

Chinese Kruidengeneeskunde (Traditional Chinese Medicine) i.o.

Dit jaar ben ik gestart met de opleiding Chinese Kruidengeneeskunde (TCM). De traditionele Chinese geneeswijze (TCM) is een uitgewerkt systeem dat gebaseerd is op basis van precieze en volledige kennis van de energetische werking van de organen en het ontstaan en ontwikkelen van ziekten. Door de chemie tussen planten en mens te bestuderen weet men wanneer welk kruid moet worden ingezet om harmonie terug te laten keren en de energie weer te laten vloeien. Aan de hand van het intake gesprek en de gestelde diagnose wordt een samenstelling van kruiden op maat geadviseerd, om het lichaam weer terug in balans te brengen of om specifieke lichamelijke functies aan te sterken.

Intermittent Fasting en Detoxen

Heb je al veel diëten uitgeprobeerd en zit je met je handen in het haar? Dan kan een reset en een grote schoonmaak precies zijn wat je nodig hebt. Intermittent fasting betekent dat we samen naar je eetpatroon en leefwijze gaan kijken. Je lichaam gaat meer tijd krijgen om zich te herstellen en om een constantere energiebalans te leveren. Ontdek het Intermittent Fasting Programma hier.

Coaching

Gelijkwaardige één op één relatie waarbij jouw ontwikkeling centraal staat. Jezelf ontdekken, vragen kunnen stellen en ondersteuning om weer uit de modder op te staan. Of je nu begeleiding nodig hebt om beter met stress om te gaan of jezelf verder wilt ontwikkelen, er zijn verschillende vormen van coaching mogelijk.

Orthomoleculair

Het natuurlijke genezingsproces van je eigen lichaam stimuleren door te zorgen dat je lichaam over alle benodigde concentraties aan voedingstoffen in de juiste verhoudingen kan beschikken. De passende gezonde voeding is hiervoor de basis, met supplementen indien nodig als aanvulling.

Voeding – Suppletie advies voor Sporters

Door intensief te sporten heb je natuurlijk andere behoefte dan iemand met een kantoorbaan, die af en toe naar de sportschool gaat. Deze intensiteit zorgt ook voor grotere behoefte aan voedingsstoffen om blessures/ontstekingen te voorkomen, je lichaam optimaal te laten herstellen en de opbouw van je spieren te voorzien. Je wilt tenslotte nu presteren maar op latere leeftijd niet compleet versleten zijn.

Leefstijl en Dieet advies

Wat is de passende leefwijze waar jij energie van krijgt en met welke voeding bereik je dit? Onze omgeving zorgt er graag voor dat we gedurende de week vaak onder stroom staan. Om hiermee om te kunnen gaan en ziekte te voorkomen is energie een basis voorwaarde.