Gezond met Plezier

Specialisaties

Je kunt nog zo goede bedoelingen hebben maar om deze om te zetten heb je energie nodig. Wil je nieuwe gewoontes creëren? Meer gedisciplineerd zijn? Je leven op wat voor manier dan ook veranderen? Daarvoor heb je ten eerste energie nodig om je uitdagingen onder ogen te komen en aan te gaan. Vanuit de volgende specialisaties ga ik met je aan de slag zodat je kunt stoppen met jezelf te worstelen.

Uit de Comfortzone

We zijn allemaal gemaakt om ons te ontwikkelen. Echter worden we er steeds beter in om angst te vermijden en een zo veilig mogelijk leven proberen te creëren. 

Deze comfortzone staat gelijk aan de term vastgeroest en hoe langer je erin zit hoe meer je gaat geloven dat dit jouw werkelijkheid is. Je gaat nieuwe dingen uit de weg en je dromen verdwijnen langzaam naar de achtergrond.

Door de verschillende zones in kaart te brengen en met de juiste tools, kun je uit je comfortabele zone stappen. Zo bouw je aan een leven dat bij jou past, waar je gelukkig bent en mensen om je heen hebt die er echt toe doen. Je doet wat je leuk vindt, je leeft je dromen en zo inspireer je ook andere om dit te doen.

Coaching

Gelijkwaardige één op één relatie waarbij jouw ontwikkeling centraal staat. Jezelf ontdekken, vragen kunnen stellen en ondersteuning om weer uit de modder op te staan. Of je nu begeleiding nodig hebt om beter met stress om te gaan of jezelf verder wilt ontwikkelen, neem contact op.

Thema’s die worden behandeld:

  • Voeding en koken
  • Bewegen en sport
  • Mindset en motivatie
  • Gewoontes en routines
  • Energie
  • Rust en herstel
  • Ontdekken en avontuur

(Intermittent) Fasting

Heb je al veel diëten uitgeprobeerd en zit je met je handen in het haar? Intermittent fasting betekent dat we samen naar je eetpatroon en leefstijl gaan kijken. Je lichaam gaat meer tijd krijgen om zich te herstellen en om een constantere energiebalans te leveren. Ontdek het Intermittent Fasting Programma hier.

Leefstijl en Voeding advies

Wat is de passende leefwijze waar jij energie van krijgt en met welke voeding bereik je dit?
Onze omgeving zorgt er graag voor dat we gedurende de week vaak onder stroom staan. Om hiermee om te kunnen gaan en ziekte te voorkomen is energie een basis voorwaarde. Bekijk ook het Ebook Energie uit voeding.

Voeding – Suppletie advies voor Sporters

Door intensief te sporten heb je natuurlijk andere behoefte dan iemand met een kantoorbaan, die af en toe naar de sportschool gaat. Deze intensiteit zorgt ook voor grotere behoefte aan voedingsstoffen om blessures/ontstekingen te voorkomen, je lichaam optimaal te laten herstellen en de opbouw van je spieren te voorzien. Je wilt tenslotte nu presteren maar op latere leeftijd niet compleet versleten zijn.

Chinese Kruidengeneeskunde (Traditional Chinese Medicine) i.o.

Gestart met de opleiding Chinese Kruidengeneeskunde (TCM). De traditionele Chinese geneeswijze (TCM) is een uitgewerkt systeem dat gebaseerd is op basis van precieze en volledige kennis van de energetische werking van de organen en het ontstaan en ontwikkelen van ziekten. Door de chemie tussen planten en mens te bestuderen weet men wanneer welk kruid moet worden ingezet om harmonie terug te laten keren en de energie weer te laten vloeien.

Orthomoleculair

Het natuurlijke genezingsproces van je eigen lichaam stimuleren door te zorgen dat je lichaam over alle benodigde concentraties aan voedingstoffen in de juiste verhoudingen kan beschikken. De passende gezonde voeding is hiervoor de basis, met supplementen indien nodig als aanvulling.